Recent Updates
 • Az egyházi adománygyűjtési általában nem túl népszerűek, de az egyházaknak erős akaratuk van arra, hogy másokon segítsenek. Tehát bár az egyházaknak pénzre van szükségük, mindenkinek adakoznia kell, hogy segítsen nekik megfelelni a követelményeknek. Gyakran előfordul, hogy az egyházaknak minőségi személyzetre, templomépítésre, missziós utakra és ünnepekre van szükségük. Hogy segítsünk az itteni közösségeknek, 11 egyszerű adománygyűjtési ötletet mutatunk be az egyházak számára, amelyek szervezése szórakoztató és pénztárcabarát is lehet.

  https://whydonate.com/hu/blog/egyhazi-adomanygyujtesi-otletek/
  Az egyházi adománygyűjtési általában nem túl népszerűek, de az egyházaknak erős akaratuk van arra, hogy másokon segítsenek. Tehát bár az egyházaknak pénzre van szükségük, mindenkinek adakoznia kell, hogy segítsen nekik megfelelni a követelményeknek. Gyakran előfordul, hogy az egyházaknak minőségi személyzetre, templomépítésre, missziós utakra és ünnepekre van szükségük. Hogy segítsünk az itteni közösségeknek, 11 egyszerű adománygyűjtési ötletet mutatunk be az egyházak számára, amelyek szervezése szórakoztató és pénztárcabarát is lehet. https://whydonate.com/hu/blog/egyhazi-adomanygyujtesi-otletek/
  WHYDONATE.COM
  11 Egyházi Adománygyűjtési ötletek 2024-ben | WhyDonate
  Használja ezeket az Egyházi Adománygyűjtés ötleteket az egyházak számára, és érje el egyházi adománygyűjtési költségvetési céljait Indítson egyházi adománygyűjtő kampányt a WhyDonate webhelyen most.
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 165 Views 0 Reviews
 • A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) kifejezés manapság nagy port kavar. Ez megmagyarázza, hogya társadalmi felelősségvállalást vállaló vállalatok általában olyan módon szerveződnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy társadalmilag felelősségteljesen cselekedjenek . A vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) megvalósításának nincs „helyes” módja. Ehelyett sok vállalat stratégiák és kezdeményezések széles skáláját alkalmazza, amelyek célja, hogy pozitív változást hozzon a világban. Támogassa a közösségekre pozitív hatást gyakorló vállalati társadalmi felelősségvállalási projekteket egy crowdfunding kampány indításával.
  https://whydonate.com/hu/blog/vallalati-tarsadalmi-felelossegvallalas/
  A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) kifejezés manapság nagy port kavar. Ez megmagyarázza, hogya társadalmi felelősségvállalást vállaló vállalatok általában olyan módon szerveződnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy társadalmilag felelősségteljesen cselekedjenek . A vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) megvalósításának nincs „helyes” módja. Ehelyett sok vállalat stratégiák és kezdeményezések széles skáláját alkalmazza, amelyek célja, hogy pozitív változást hozzon a világban. Támogassa a közösségekre pozitív hatást gyakorló vállalati társadalmi felelősségvállalási projekteket egy crowdfunding kampány indításával. https://whydonate.com/hu/blog/vallalati-tarsadalmi-felelossegvallalas/
  WHYDONATE.COM
  Mindent Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás | WhyDonate
  Tudjon meg többet azokról a vállalatokról, amelyek vállalati társadalmi felelősségvállalást, és hogyan teszi lehetővé számukra a felelősségteljes cselekvést.
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 150 Views 0 Reviews
 • A csendes árverések csodálatos módja a figyelem felkeltésének. A csendes árveréseken a licitálók csendben és névtelenül licitálhatnak több tételre. Csendes aukciót állíthat be, hogy felajánljon egy terméket vagy szolgáltatást, amelyet díj ellenében szeretne megkapni, és ezt az adománygyűjtés irányítsa. Ez lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy lássák, mit kínál eladásra, miközben választási lehetőséget biztosít számukra a vásárlásra. Számos esetben az adományozók még a csendes árveréseken felhasználható tárgyakat is adományozhatnak. Még az adománygyűjtés feljavítása érdekében is tervezzen e-árverést online aukciós oldalakon keresztül, hogy az emberek széles köre vehessen részt az élményben.
  A csendes árverések csodálatos módja a figyelem felkeltésének. A csendes árveréseken a licitálók csendben és névtelenül licitálhatnak több tételre. Csendes aukciót állíthat be, hogy felajánljon egy terméket vagy szolgáltatást, amelyet díj ellenében szeretne megkapni, és ezt az adománygyűjtés irányítsa. Ez lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy lássák, mit kínál eladásra, miközben választási lehetőséget biztosít számukra a vásárlásra. Számos esetben az adományozók még a csendes árveréseken felhasználható tárgyakat is adományozhatnak. Még az adománygyűjtés feljavítása érdekében is tervezzen e-árverést online aukciós oldalakon keresztül, hogy az emberek széles köre vehessen részt az élményben.
  WHYDONATE.COM
  Top 10 Kreatív Csendes Aukciós Tételek ötletek Jótékonysági Aukcióra
  Sok nonprofit szervezet használ Csendes aukciós tételek ötletek. Keresse meg a legjobb jótékonysági aukciós tételeket az adományok növelése érdekében.
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 211 Views 0 Reviews
 • Jótékonysági szervezetek is készíthetnek kampányokat a streaming segítségével, és kérhetnek adományokat. A oldalon keresztül Twitch jótékonysági eszköz, a nézők pénzt adhatnak az általuk választott jótékonysági szervezetnek. A Twitch-adományozáson keresztül ezek a rendszerek biztosítják, hogy a pénz a megfelelő jótékonysági szervezethez kerül, és adókedvezményes nyugtát adnak. Az adománygyűjtés egyéb formái, mint például az előfizetések, a bitek és az adományok nem minősülnek jótékonysági célúnak, és nem vonhatók le.
  Jótékonysági szervezetek is készíthetnek kampányokat a streaming segítségével, és kérhetnek adományokat. A oldalon keresztül Twitch jótékonysági eszköz, a nézők pénzt adhatnak az általuk választott jótékonysági szervezetnek. A Twitch-adományozáson keresztül ezek a rendszerek biztosítják, hogy a pénz a megfelelő jótékonysági szervezethez kerül, és adókedvezményes nyugtát adnak. Az adománygyűjtés egyéb formái, mint például az előfizetések, a bitek és az adományok nem minősülnek jótékonysági célúnak, és nem vonhatók le.
  WHYDONATE.COM
  Twitch Adományokat: Hogyan Készíts Adományokat A Twitch-en
  A WhyDonate Alternatives to Twitch oldalon mindent megtudhat a Twitch adományokat és arról, hogyan adományozhat a Twitch-en, kattintson most!
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 228 Views 0 Reviews
 • Az adománygyűjtő kampányok segíthetnek az iskoláknak ösztöndíjakat és új programokat kínálni, a tanulmányi eredményeket előmozdítani és nagyobb projekteket megvalósítani. A jól megtervezett és jól végrehajtott adománygyűjtési stratégiák a legtöbb iskola számára valódi különbséget jelenthetnek a minőségi oktatásban. Oktatási adománygyűjtési ötletek iskolák számára, hogy napközit, több tanórán kívüli tevékenységet, iskolán kívüli ellátást és kötelező oktatási programokat kínáljanak.

  #fundraising
  Az adománygyűjtő kampányok segíthetnek az iskoláknak ösztöndíjakat és új programokat kínálni, a tanulmányi eredményeket előmozdítani és nagyobb projekteket megvalósítani. A jól megtervezett és jól végrehajtott adománygyűjtési stratégiák a legtöbb iskola számára valódi különbséget jelenthetnek a minőségi oktatásban. Oktatási adománygyűjtési ötletek iskolák számára, hogy napközit, több tanórán kívüli tevékenységet, iskolán kívüli ellátást és kötelező oktatási programokat kínáljanak. #fundraising
  WHYDONATE.COM
  50+ Legjobb Iskolai Adománygyűjtési ötletek | WhyDonate
  Iskolai Adománygyűjtési Ötletek: 53 legjobb ötlet általános, középiskolásoknak és főiskolásoknak. Indítson ingyenes Adománygyűjtés Iskolai a WhyDonate-on!
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 210 Views 0 Reviews
 • Online adománykérés legjobb gyakorlatai
  Ismerje meg, hogyan szerezhet adományokat online ezzel a 8 hatékony módszerrel. Az adományozási oldal létrehozásától az e-mailben történő adománygyűjtésig és a közösségi média használatáig. Adományokat vonzhat adománygyűjtő eseményeken, ismétlődő adományozási beállításokon és adománygyűjtő leveleken keresztül. Kezdje el küldetését a sikeres online adománygyűjtés érdekében.

  https://whydonate.com/hu/blog/hogyan-szerezzunk-online-adomanyokat/

  #adomány #whydonate #adománygyűjtés #fundraising
  Online adománykérés legjobb gyakorlatai Ismerje meg, hogyan szerezhet adományokat online ezzel a 8 hatékony módszerrel. Az adományozási oldal létrehozásától az e-mailben történő adománygyűjtésig és a közösségi média használatáig. Adományokat vonzhat adománygyűjtő eseményeken, ismétlődő adományozási beállításokon és adománygyűjtő leveleken keresztül. Kezdje el küldetését a sikeres online adománygyűjtés érdekében. https://whydonate.com/hu/blog/hogyan-szerezzunk-online-adomanyokat/ #adomány #whydonate #adománygyűjtés #fundraising
  WHYDONATE.COM
  Legjobb Gyakorlatok Az Hogyan Szerezzünk Online Adományokat
  Keresse meg és kövesse az online adományokat bevált gyakorlatait, mielőtt adományokat kérne. Kérjen adományokat ezeken az egyedülálló módokon | WhyDonate
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 230 Views 0 Reviews
 • 7 Adománygyűjtési Ötlet, Hogy Pénzt Gyűjteni Kisállat Műtétre
  Fedezd fel, hogyan lehet pénzt gyűjteni az állatoknak és kisállat műtétre. A cikkben találsz ötleteket, például crowdfunding, kisállat üldözési szolgáltatások, fotó napok és egészségügyi adománygyűjtő partik. Ismerd meg, hogyan kérhetsz támogatást vállalatoktól és közösségektől az állatorvosi számlák fedezéséhez. Indítsd el a kisállat adománygyűjtést most!

  https://whydonate.com/hu/blog/penzt-gyujteni-kisallat-mutetre/

  #adománygyűjtés #kisállatműtét #állatokat #whydonate
  7 Adománygyűjtési Ötlet, Hogy Pénzt Gyűjteni Kisállat Műtétre Fedezd fel, hogyan lehet pénzt gyűjteni az állatoknak és kisállat műtétre. A cikkben találsz ötleteket, például crowdfunding, kisállat üldözési szolgáltatások, fotó napok és egészségügyi adománygyűjtő partik. Ismerd meg, hogyan kérhetsz támogatást vállalatoktól és közösségektől az állatorvosi számlák fedezéséhez. Indítsd el a kisállat adománygyűjtést most! https://whydonate.com/hu/blog/penzt-gyujteni-kisallat-mutetre/ #adománygyűjtés #kisállatműtét #állatokat #whydonate
  WHYDONATE.COM
  Top 7 Ötlet, Hogy Pénzt Gyűjtsön A Kisállat Műtétre
  Hogyan lehet pénzt gyűjteni Kisállat Műtétre? Pénzügyi segítség gyűjtése házi kedvencek számára vészhelyzetben közösségi finanszírozás révén @WhyDonate
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 276 Views 0 Reviews
 • A WhyDonate sikeres adománygyűjtő kampányai – Az új évben az a jó, hogy lehetővé teszi, hogy reflektáljon a tavalyi évre: nincsenek előzetes számok, feltételezések, csak tények. Ami a crowdfunding-adatokat illeti, mi is visszatekintünk, hogy megállapítsuk, mit értünk el. Itt feltérképeztük a WhyDonate legsikeresebb adománygyűjtő kampányait, amelyek kiváló példák lehetnek az Ön számára. Nos, számtalan sikertörténet futott át a WhyDonate-en.

  https://whydonate.com/hu/blog/sikeres-adomanygyujto-kampanyok/

  #adománygyűjtés #whydonate #hungary #közösségifinanszírozás
  A WhyDonate sikeres adománygyűjtő kampányai – Az új évben az a jó, hogy lehetővé teszi, hogy reflektáljon a tavalyi évre: nincsenek előzetes számok, feltételezések, csak tények. Ami a crowdfunding-adatokat illeti, mi is visszatekintünk, hogy megállapítsuk, mit értünk el. Itt feltérképeztük a WhyDonate legsikeresebb adománygyűjtő kampányait, amelyek kiváló példák lehetnek az Ön számára. Nos, számtalan sikertörténet futott át a WhyDonate-en. https://whydonate.com/hu/blog/sikeres-adomanygyujto-kampanyok/ #adománygyűjtés #whydonate #hungary #közösségifinanszírozás
  WHYDONATE.COM
  Minden Idők 14 Legsikeresebb Adománygyűjtő Kampánya
  Olvassa el a WhyDonate legjobb adománygyűjtő kampányait az évek során, és inspirálódjon ezekből az adománygyűjtő kampányok példáiból.
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 324 Views 0 Reviews
 • Legjobb Adománygyűjtési Ötlet, Amit Kipróbálhatsz
  Fedezze fel, hogyan gyűjthet pénzt jótékony célra kreatív ötletekkel, például aukciós adománygyűjtéssel, garázskiárusítással vagy reggeli adománygyűjtéssel. Fedezze fel a legjobb adománygyűjtési ötleteket mindenféle nonprofit szervezet számára Kattintson ide a WhyDonate legjobb adománygyűjtő tevékenység ötletek.

  https://whydonate.com/hu/blog/legjobb-adamanygyujto-tevekenyseg-otletek/

  #adománygyűjtés #whydonate #hungary #közösségifinanszírozás
  Legjobb Adománygyűjtési Ötlet, Amit Kipróbálhatsz Fedezze fel, hogyan gyűjthet pénzt jótékony célra kreatív ötletekkel, például aukciós adománygyűjtéssel, garázskiárusítással vagy reggeli adománygyűjtéssel. Fedezze fel a legjobb adománygyűjtési ötleteket mindenféle nonprofit szervezet számára Kattintson ide a WhyDonate legjobb adománygyűjtő tevékenység ötletek. https://whydonate.com/hu/blog/legjobb-adamanygyujto-tevekenyseg-otletek/ #adománygyűjtés #whydonate #hungary #közösségifinanszírozás
  WHYDONATE.COM
  15 Egyszerű Jótékonysági Adománygyűjtő Tevékenység ötletek A Civil Szervezetek Számára, Hogy Kipróbálhassák
  Fedezze fel a legjobb adománygyűjtési ötleteket mindenféle nonprofit szervezet számára. Kattintson ide a WhyDonate legjobb adománygyűjtő tevékenység ötletek.
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 266 Views 0 Reviews
 • Bedste Praksis For At Bede Om Donationer Online
  Lær, hvordan du får donationer online med disse 8 effektive metoder. Fra at oprette din donationsside til e-mail fundraising og brug af sociale medier. Opnå donationer gennem fundraising-events, indstillinger for tilbagevendende donationer og fundraising-breve. Start din mission for vellykket online fundraising.

  https://whydonate.com/da/blog/hvordan-du-faar-donationer-online/

  #donationer #donation #fundraising #whydonate
  Bedste Praksis For At Bede Om Donationer Online Lær, hvordan du får donationer online med disse 8 effektive metoder. Fra at oprette din donationsside til e-mail fundraising og brug af sociale medier. Opnå donationer gennem fundraising-events, indstillinger for tilbagevendende donationer og fundraising-breve. Start din mission for vellykket online fundraising. https://whydonate.com/da/blog/hvordan-du-faar-donationer-online/ #donationer #donation #fundraising #whydonate
  WHYDONATE.COM
  Sådan Får Du Donationer Online | Bedste Praksis | WhyDonate
  Find bedste praksis for, hvordan du får donationer online, og følg dem, før du begynder at bede om donationer. Bed om donationer på disse unikke måder
  Like
  1
  0 Comments 0 Shares 208 Views 0 Reviews
More Stories